tiistai 5. elokuuta 2014

Starrider

Eli, kuten jo varmasti suurin osa tietää, olen saanut tänään starriderin, ja en voinut hillitä itseäni niin ison starcoins määrän kanssa joten tuhlasin melkein kaiken uuteen ruskeaan tinkeriin. Kylläääh! Neitokaisen nimeksi tulikin Ashblood, eli Tuhkaveri vai miten onkaan. En ole keksinyt sille vielä mitään lempinimeäkään, LOL.

Mutta kävin hoitamassa kaikki radat, ja Tuhka pääsi jo levelille 6. Huomenna mitä todennäköisemmin mennään kasi levelille tai ehkä jopa ysillekkin... mutta hommaan tuon tinkerin nyt ensin 15 lvl, ja sitten treenaan kaikki muut konit. Aloittaen Winteristä (valkoinen andu), sitten Salama (musta Oldenburg), Sitten Love (ruskea se Pintan halvin hevonen en muista rotua lol). Ja niitä ennen vedän kuitenkin tuon friisin eka, ja sitten Midin viimeisen levun, lolll.

Ihan kivaa on joo kun kesälomalla tottuu valvomaan pitkään, ja en saa nytkään unta. Tarkoitus olisi että valvon nyt mahdollisimman myöhään, ja menen sitten huomenna aikaisin nukkumaan kun olen nukkunut vain pari tuntia, hehee! Mutta ihmetyttää miten ajattelin mennä huomenna kavereiden kanssa ulos kun väsyttää ja miten pelata sso:ta... nooooh se selviää sitten huomenna.

Koulutkin alkaa <////3

Suoritin tänään rutkasti tehtäviä, enkä muista kaikkia, mutta siis sen Tobbe Larsson tehtävän, vai mikä liene olikaan, myös sen Silverglade kellotehtävän, samoin jotain vinery sekä Jorvik tehtäviä mitä olikaan kiertynyt. Nyt pitää tehä niitä päivittäistehtäviä että saa uusía. Huoh.

En sen enempää avaudu, ja kuvia saatte seuraavassa postauksessa, koska en ole jaksanut kello kolmen aikaa yöllä alkaa niitä rajaamaan. Joten huomenna sitten puoliunessa väsyneenä. Osaampa suunnitella kaikki niin hienosti...

Terveisin Rosmariini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti